Šport > Košarka
2238 ogledov

Ali bo Luka Dončić vendarle uvrščen na tekmo vseh zvezd?

Luka Dončić
Komisar lige NBA Adam Silver se mora odločiti, kateri igralec bo v postavi Zahoda nadomestil poškodovanega Anthonyja Davisa.

Luka Dončić bi po poročanju ameriških medijev vendarle lahko zaigral na tekmi vseh zvezd to nedeljo!

Center Pelikanov iz New Orleansa, Anthony Davis, ki velja za enega izmed najboljših igralcev v ligi, se je namreč na tekmi proti Oklahoma City Thunder poškodoval in bo morda prisiljen izpustiti All-Star vikend.

Sicer ne gre za kakšno težjo poškodbo, a Davis bi vseeno moral nekaj dni mirovati, tekma vseh zvezd pa je že to nedeljo. Po poročanju ESPN-ove Ramone Shelbourne naj bi izvidi magnetske resonance pokazali, da gre zgolj za lažjo natrganino mišice v rami, Davis pa naj bi se tekom vikenda dokončno odločil, ali bo lahko zaigral.

Luka Dončić "Nismo daleč ... " Šport Barkley na račun Dončića izrekel barvit in globok kompliment

Če pa Davis na tekmi vseh zvezd ne bi mogel nastopiti, bi mu bilo potrebno najti zamenjavo. Kot prvo možnost se na drugi strani luže omenja prav našega Luko Dončića, kateremu se je že tako ali tako nastop na tekmi vseh zvezd izmuznil za šest glasov s strani igralcev. Odločitev o zamenjavi bo sicer sprejel komisar lige NBA Adam Silver, poleg Dončića pa naj bi bili med kandidati še nekdanji MVP lige Derrick Rose, izjemni obrambni igralec Rudy Gobert ter zvezdnik San Antonia DeMar DeRozan.

Nekateri sicer omenjajo tudi Stevena "Kiwija" Adamsa ter Jamala Murraya, toda dosti bolj verjetno se zdi, da bomo v nedeljo v Charlotte spremljali nekoga iz četverice Dončić-Rose-Gobert, DeRozan.

luka dončić Luka Dončić Šport "Ni potrebe po ovinkarjenju, glavna želja je ..."

Luka bo sicer na All-Star vikendu nastopil že v noči iz petka na soboto in sobote na nedeljo, ko bo branil barve Sveta na tekmi vzhajajočih zvezd in ko se bo pomeril na tekmovanju v spretnosti.

luka dončić NBA Šport Luka Dončić zvezdnik dveh All-Star večerov

 

Komentarjev 2
  • porko2 19:31 15.februar 2019.

    Met iz igre 5/17. Ali je to zvezda?

Sorodne novice