Šport > Košarka
5339 ogledov

"Dončić ima ogromna ja**a!"

Luka Dončić, Marcin Gortat
Poljski orjak Marcin Gortat, z vzdevkom "Poljsko kladivo", je znan po svojih izjavah brez dlake na jeziku.

Čudežni deček slovenske in svetovne košarke Luka Dončić je pri rosnih devetnajstih letih popolnoma obnorel Ameriko ter zagospodaril na igriščih najmočnejše lige na svetu. Med drugim je impresioniral tudi znamenitega poljskega centra, ki igra za ekipo Los Angeles Clippers, Marcina Gortata.

 

Nikola Jokić, Marcin Gortat | Avtor: Profimedia Profimedia

Orjaški Poljak, katerega je sicer precej težko navdušiti, pri svojem komentiranju nasprotnih igralcev ne izbira besed. Tako je nedavno za izjemnega srbskega centra Nikolo Jokića izjavil, da je: "Največji padalec v zgodovini lige. Človek ima 140 kilogramov, a stalno pada!"

luka dončić Sporna vsebina Šport Dončić še naprej odločno proti, zahteva pošten odnos

Dosti boljše mnenje pa ima Gortat o Dončiću: "Dončič ima za 19-letnega mulca zelo velika ja**a, da kar tako pride na igrišče ter odigra tako dobro. Veliko mu je pomenilo osvajanje Evropskega prvenstva z Igorjem Kokoškovim. Od takrat dalje je dvignil svoj nivo iger zelo visoko."

Pogovor za spletno stran eurohoops.net pa je zaključil v svojem slogu. Na vprašanje, kdo bo naslednji veliki evropski igralec, ki bo vstopil v ligo NBA, je Poljak odgovoril: "Moj sin! Ki pa se še ni rodil."

luka dončić Takšen je pač posel Šport Dončić ostal sam praktično čez noč luka dončić Izvedel po tekmi Šport Dončić poklapan in ves iz sebe: "Ne vem, kaj reči. To je noro."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice