Šport > Košarka
4718 ogledov

Barkley na račun Dončića izrekel barvit in globok kompliment

Charles Barkley
Na pohvale na račun mladega slovenskega zvezdnika smo se že navadili, toda zadnja je bila formulirana na zelo zanimiv način.

Luka Dončić blesti in vsakodnevno dobiva nove oboževalce. O mladem Ljubljančanu so z izbranimi besedami spregovorili že praktično vsi medijsko aktivni bivši asi lige NBA, med njimi tudi Charles Barkley.

Russell Westbrook OKC Thunder Odgovor kritikom Šport Je to eden najboljših odgovorov kritikom vseh časov?

Slednji, za mnoge najboljši košarkar med tistimi, ki nikoli niso postali prvaki najmočnejše lige na svetu, je v oddaji Open Court na kanalu TNT podal zanimiv vidik Dončićevih sposobnosti.

"Ta fant, Dončić, on je prava stvar. Kot smo rekli v mojih časih - 'to je hud beli fant (bad white boy, op. a.)'. Mislim, sr**je, sicer še nismo tam, toda približujemo se temu, da bodo temnopolti otroci v soseskah nosili njegov dres. Temu smo že res blizu," je dejal Barkley in poskrbel za nekaj smeha na sceni, a nikakor ne za posmehljivost.

Dončić je zares postal velika zvezda in v naslednjih sezonah bo eden najbolj izpostavljenih posameznikov v NBA. Priložnosti za dokazovanje in za nove komplimente bo torej še več kot dovolj.

Luka Dončić Noro priznanje Šport Dragićev soigralec o Dončiću: "Citirajte moje besede, Luka ..."
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice