Šport > Košarka
27 ogledov

Obradović zavrnil 10,5 milijona plače

Željko Obradović Zeljko Obradovic EPA
Željko Obradović je pred kratkim po 13 letih zapustil atenskega košarkarskega giganta Panathinaikos. Ponudbe so deževale, med njimi tudi ekstra velikodušna s strani Anadolu Efesa, za katero pa se je Srb zahvalil.

Potem ko je Željko Obradović, najuspešnejši evropski trener, po minuli sezoni zapustil atenski Panathinaikos, je na srbskega trenerja ponudbo za sodelovanje naslovil tudi Anadolu Efes iz Carigrada. Turki so mu za tri sezone ponudili, še posebej za trenutne krizne razmere, vrtoglavih 10,5 milijona evrov, vendar je nekdanji srbski selektor odbil ponudbo, poroča Sportski Žurnal.
Obradović se bo sicer v kratkem vrnil v Grčijo, a na ternerski seminar na Rodosu. Očitno trenutno denar ni na prednostni listi, kar zadeva njegove prioritete.

Trenerski mag iz Čačka je Panathinaikos vodil kar 13 let in z njim osvojil pet evrolčigaških naslovov, skupaj pa v karieri kar osem. Prvega v pred dvejsetimi leti s Partizanom, nato pa še s Joventutom ter Realom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.