Šport > Košarka
3520 ogledov

Poglejte, kaj krasi središče ameriške metropole!

Luka Dončić Kristaps Porzingis Dallas Mavericks Reševalni pas/Twitter
Slovenski zvezdnik je na drugi strani Atlantika vse bolj priljubljen.

Nova sezona lige NBA se bliža, z velikimi pričakovanji jo čakajo v taboru Dallas Mavericks. Z lanskim najboljšim novincem Luko Dončićem in okrepitvijo Kristapsom Porzingisom bodo iskali preboj v končnico.

Tilman Fertitta Daryl Morey Denar, sveta vladar Šport Direktor podprl Hong Kong, njegov ekstremno bogati šef hitro reagiral

Dončić je nesporno prva zvezda moštva, ta status je še utrdil po upokojitvi Nemca Dirka Nowitzkega. Ljubljančan je simbol ekipe in je deležen izjemne promocije s strani franšize.

Pred začetkom vikenda so Mavericks na družbenih omrežjih objavili fotografijo ogromnega plakata, na katerem v osrednji vlogi kraljuje prav Dončić.

Plakat je naslovljen z besedami A New Era (Nova doba,. op. a.), Dončić zaseda dominantno pozicijo na upodobitvi zvezdnikov Dallasa.

"Če se boste ta konec tedna vozili po centru Dallasa, poglejte na novo podobo na stičišču ulic Elm in Lamar!" so zapisali pri Mavericks in dodali fotografijo ogromnega plakata.

Dallas je eno največjih mest v Združenih državah Amerike in Dončićevo velikansko podobo tako lahko občuduje na tisoče mimoidočih.

luka dončić Zelo tvegano Šport Ali je Nike glede Dončića storil veliko napako?
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice