Šport > Košarka
1334 ogledov

Policija aretirala NBA košarkarja

Amir Coffey Profimedia
Košarkar moštva Los Angeles Clippers se je znašel v težavah.

Amir Coffey, član NBA franšize Los Angeles Clippers, je bil aretiran v nedeljo zjutraj, ko je policija zaustavila vozilo, ki je prekoračilo dovoljeno hitrost. Šestindvajsetletni košarkar sicer ni bil za volanom, a ga čaka obtožba zaradi nošenja neregistriranega orožja. Poleg voznika in Coffeyja je bil aretirana še tretja oseba zaradi posedovanja marihuane.

Coffey je bil kasneje izpuščen na prostost ob plačilu 10.000 dolarjev, 24. avgusta pa se mora zglasiti na sodišču. 

Omenjeni košarkar je zadnje štiri sezone član Clippersov, v povprečju je v karieri dosegal 5.5 točke na tekmo, v najuspešnejši sezoni 2021/22 pa se je njegovo povprečje doseženih točk ustavilo pri številki devet.

Nekdanji košarkar univerze Minnesota lahko pričakuje tudi kazen s strani lige NBA.

Amir Coffey | Avtor: Profimedia Profimedia

Ta je zaradi nošenja orožja v preteklih mesecih že kaznovala mladega zvezdnika Jaa Moranta, ki bo na začetku naslednje sezone moral izpustiti kar 25 tekem. Zvezdnik moštva Memphis Grizzlies je bil sicer v preteklosti udeležen v več podobnih incidentov, zato se je vodstvo lige odločilo za nekoliko strožjo kazen.

 dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice