Šport > Košarka
2129 ogledov

Prestopna bomba zatresla zahodno obalo ZDA

Anthony Davis
Eden najboljših košarkarjev v ligi NBA bo zamenjal moštvo.

Košarkarski zvezdnik Anthony Davis bo po poročanju medijev onkraj luže naslednjo sezono nosil dres moštva Los Angeles Lakers.

Toronto Raptors Na vrhu sveta! Šport Pred osmimi leti še igral za Olimpijo, zdaj že drugič NBA prvak!

Kot poroča ESPN, sta ekipa iz Kalifornije in 208 cm visoki center New Orleans Pelicans že dosegla dogovor, po katerem bo New Orleans v zameno zanj dobil nekaj igralcev in izbore na naboru NBA.

Šestindvajsetletni Davis je že preteklo sezono izrazil željo, da bi zapustil Pelikane in v Los Angelesu moči združil s slovitim LeBronom Jamesom.

V obratno smer iz Los Angelesa v New Orleans naj bi v zameno za Davisa odšli Lonzo Ball, Brandon Ingram in Josh Hart, poleg tega bodo jezerniki pelikanom oddali še tri izbore v prvem krogu nabora, vključno s četrtim izborom skupno na draftu naslednji teden.

Goran Dragić NBA Šport Dragić si je naredil medvedjo uslugo, ga čaka šok?

Če bo prestop potrjen, bo James končno dobil soigralca velikega kalibra, ki si ga je želel, vse odkar se je lani preselil v Los Angeles. Davis, ki si z Jamesom deli tudi agenta, je agitiral za prestop vse od januarja, ko je že obvestil Pelikane, da namerava oditi.

Davis je skupaj z Jamesom igral na olimpijskih igrah 2012 v Londonu, kjer so Američani osvojili zlato kolajno. Šestkrat doslej je nastopil na tekmi zvezd All-Star, v sedmih sezonah pri pelikanih pa je v povprečju dosegal več kot 23 točk na tekmo.

Anthony Davis | Avtor: Profimedia Profimedia

Tragično Šport Umrl mladi navijač, ki je oboževal Dončića
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice