Šport > Košarka
17 ogledov

Prvi nabor po treh tekmah brez točke

anthony bennett david stern EPA
Kanadčan Anthony Bennett, prvi izbor nabora lige NBA, na prvih treh tekmah ni dosegel niti koša.

Košarkarska ekipa lige NBA Cleveland Cavaliers je na naboru pred začetkom sezone izbrala Kanadčana Anthonyja Bennetta, ki na prvih treh tekmah ni upravičil zaupanja.

''Občutek imam, kot da je na košu pokrov,'' je povedal 203 centimetrov visoki košarkar, ki je zgrešil vseh osem metov iz igre in sedem poskusov za tri točke. ''Tri tekme brez doseženega koša, a potrebno bo delati naprej,'' je dodal 20-letnik.

Bennett se počasi privaja na obrambne zamisli trenerja Mika Browna in na tekmo v povpečju dosega štiri skoke, kar ni v skladu s pričakovanji ekipe, ki ga je izbrala predvsem zaradi njegovih napadalnih sposobnosti.

Bennet se je v pripravljalnem obdobju dobro odrezal, zato je trenutna suša še toliko bolj presenetljiva. Na vprašanje, ali se mu je kdaj že pripetilo kaj podobnega, je odločno odvrnil: ''Neeeee! Nikoli. To je nekaj povsem novega. Po operaciji sem odigral 11 tekem in celo poletje nisem igral. Saj se bo zgodilo.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.