Šport > Košarka
41784 ogledov

Takšno razdejanje je za seboj pustil Dončić

Luka Dončić
V Dallasovi slačilnici najbolj bode v oči kaotičen kotiček Luke Dončića.

Na spletu se je pojavil zanimiv posnetek, ki razkriva doslej še neznano plat slovenskega čudežnega dečka.

Luka Dončić očitno ne sodi med najbolj redoljubne košarkarje, o čemer priča razdejanje njegovega kotička v slačilnici dvorane American Airlines Center, kjer domuje moštvo Dallas Mavericks.

Navijači so imeli v teh dneh priložnost obiskati Dallasovo garderobo, kjer so se na lastne oči prepričali, da Dončić pri vzdrževanju reda ni niti približno tako učinkovit kot na parketu. Njegova omarica je v razsulu, vsepovsod pa ležijo športni copati.

Teh ima Luka na pretek, saj vsako srečanje igra z drugim parom. Nekaj najbolj zanimivih, s katerim je blestel na tekmah pretekle sezone, si lahko ogledate TUKAJ.

Obrača glave Šport Dončić nor na copate, njegova zbirka vas bo osupnila

Dokaz o neredu je javnosti posredovala novinarka DallasMavs Tamara Jolee in s tem vzbudila pozornost mladega zvezdnika, ki je hitel zanikati odgovornost.

"Nisem bil jaz," je zapisal 20-letni košarkar in dodal serijo smeškov.

Vedno nasmejani Dončić je samo v eni sezoni postal ljubljenec občinstva. Ljudem se ni prikupil le dobrimi predstavami na igrišču, temveč tudi s svojim obnašanjem. Vedno je nasmejan, prijazen in pripravljen pomagati. Nikoli ne zavrne prošnje za avtogram ali fotografiajo in slehernemu navijaču, če je to le mogoče, nameni trenutek svojega časa.

Morda bo moral v prihodnosti nekoliko okrepiti veščine pospravljanja, a malce nereda včasih ne škodi, zato smo prepričani, da mu bodo pri Dallasu pogledali skozi prste.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice