Šport > Košarka
9742 ogledov

Tina Maze: Nazaj sem!

tina maze Mediaspeed
Najuspešnejša slovenska alpska smučarka se bo na prihajajočem svetovnem prvenstvu spet podala v znane vode.

Tina Maze, zmagovalka 26 tekem za svetovni pokal in ena najboljših smučark vseh časov, bo na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Areju spet opravljala vlogo strokovne komentatorke.

Mazejeva se je v novinarski vlogi preizkusila že pred štirimi leti v Val d'Iseru in Areju, z Eurosportom pa je sodelovala tudi na zadnjem svetovnem prvenstvu v St. Moritzu, kjer je Ilka Štuhec osvojila smukaško zlato.

"To je velika zgodba, ogromen uspeh za Ilko. Toliko odrekanj, za seboj ima težko zgodbo. Imela je veliko poškodb. Ni najmlajša, to, da da je potrdila, da je letos konstantna, je velika stvar," je takratni uspeh pospremila Črnjanka.

Nekanja šampionka, štirikratna svetovna pvakinja in zmagovalka skupnega seštevka za svetovni pokal (2013), bo za italijansko izdajo športnega televiijskega programa Eurosport pripravljala intervjuje, analize in komentarje ter razkrivala druge podrobnosti iz zakulisja.

"Komanj čakam, da se vrnem na sneg in se ponovno srečam s prijatelji in kolegi. Pred dvema letoma sem zelo uživala v delu z Eurosportom in veselim se nove dogodivščine," je povedala Mazejeva. Oglasila se je tudi na tviterju, kjer je zapisala: "Nazaj sem!"

Komentarjev 9
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:52 02.februar 2019.

    Na RTV SLO že tolk pacijentov komentira raznorazne smučarske tekme,da bi bla še ena pacientka Tina odveč?Nej kar prodaja svoje usluge švabotom.

  • supreme 14:21 02.februar 2019.

    Je RTVSLO ponudil premalo €€€😁🙄

  • kritikus 12:14 02.februar 2019.

    saj se lahko je nekaj naredila za razliko od vas fotelarjev.................