Šport > Košarka
32874 ogledov

To pa že ne! Dončić debelo pogledal navijača in se obrnil stran

Print Screen
Luka Dončić je gladko ignoriral navijača, ki mu je pod nos pomolil 'prepovedani' artikel.

Najboljši slovenski košarkar Luka Dončić je še naprej deležen ogromne navijaške pozornosti na Filipinih, kjer bo slovenska reprezentanca danes odigrala zadnjo tekmo na tem tekmovanju z Italijo.

Slovenija košarka Tekma za prestiž Šport Slovenci še zadnjič napeli sile za dostojno slovo od SP

O neizmerni priljubljenosti NBA zvezdnika je na prizorišču svetovnega prvenstva spregovoril tudi legendarni Peter Vilfan, ki se je o 'Lukaminiji' v Manili lahko prepričal na lastne oči.

"Navaden človek si ne more predstavljati, kaj takšna slava prinaša," je v zvezi s tem povedal nekdanji svetovni prvak. 

Luka Dončić Zaskrbljujoče Šport Noro, kaj Dončiću počnejo sodniki: "Pred tekmo se pogovarjajo ..."

Štiriindvajsetletnega Slovenca na vsakem koraku obkrožajo trume navijačev, vsi si želijo kanček njegove pozornosti, avtogram ali skupno fotografijo.

Dončić jim rade volje ustreže, toda vsem na žalost ni mogoče ugoditi.

Nekateri ne pridejo na vrsto zaradi prevelike gneče, drugi pa brez avtograma ostanejo po lastni krivdi. To se je zgodilo navijaču, ki je upal, da se bo Dončić podpisal na dres Barcelone, kar pa nekdanji košarkar madridskega Reala, kjer je pridobival košarkarsko znanje in kot najstnik pustil ogromen pečat, ni želel storiti.

Dončić je po tekmi z Litvo, na kateri je slovenska reprezentanca ostala brez možnosti v boju za peto mesto na SP, pridno delil avtograme, ko mu je nek navijač pod nos pomolil dres katalonskega kluba.

Luka je za trenutek postal in se zazrl v 'prepovedani' artikel, nato pa svojo pozornost hladnokrvno preusmeril drugam, kar je sprožilo šaljive odzive uporabnikov spleta.

"Všeč mi je, kako je zavrnil podpis Barçinega dresa. Dober Madridista," se je glasil eden od zapisov. "Barceloninega dresa pa že ne bo podpisal," je menil nek uporabnik, drugi pa je dodal: "Zakaj mu je nekdo prinesel Barçin dres?"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.