Šport > Košarka
367 ogledov

Trenerju in direktorju grozijo s smrtjo

Billy Donovan Profimedia
Navijači niso dobro sprejeli zadnjih potez kluba.

Po še eni neuspešni sezoni so se pri NBA franšizi Oklahoma Thunder odločili za popolno prenovo ekipe. To sta zapustila velika zvezdnika Paul George in Russell Westbrook, v naslednjih letih pa bodo v Oklahoma Cityju stavili predvsem na prihod mladih košarkarjev.

A odločitev vodilnih mož je razburila kar nekaj navijačev, eden izmed njih pa je v svoji jezi šel predaleč. "Zamenjali ste Paula Georga, zadržali pa ste Raymonda Feltona. Zadržali ste Andrea Robersona. Nimate radi Russella Westbrooka? Upam, da vas bodo vse pobili. Jaz vas želim uiti," se glasi glasovno sporočilo, ki sta ju na svoja mobilna telefona prejela generalni direktor Sam Presti in trener Billy Donovan.

Doc Rivers Neugodno Šport Zvezdnik varal njegovo hčerko, zdaj ga bo treniral

Oseba, ki je podala grožnjo, je še dodala, da prihaja iz Virginie in da ji je 'vseeno, če bodo vse skupaj prijavili policiji'. Žalila je trenerja Donovana, grozila, da bo pretepla vse, ki delajo za Thunder, in da bo nastavila bombo, če bo prišla v Oklahomo. Prav Oklahoma City je bila sicer leta 1995 priča terorističnemu napadu, ki sta ga izvedla Timothy McVeigh in Terry Nichols, v njem pa je v bombni eksploziji umrlo 168 ljudi, 680 jih je bilo poškodovanih.  

Sledil je še drugi klic Prestiju, ki je znova poslušal grožnje sebi in njegovi družini. "Obrnili smo se na pristojne institucije, ki bodo rešile zadevo," so sporočili pri Thunderju.

George je bil sicer v poslu z LA Clippers poslan v Kalifornijo za dva igralca in izbore na naslednjih draftih, nato pa se je v Houston preselil še Westbrook. V Oklahomo je prišel Chris Paul, v klubu pa so želeli menjati tudi njega, a ob veteranovi visoki pogodbi niso našli zainteresiranih za posel. Oklahoma bo imela v naslednjih sedmih letih kar 15 pickov v prvem krogu naborov, a navijači očitno nimajo dovolj potrpljenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice