Šport > Košarka
846 ogledov

"Kdo ukrade stranišče?"

Charlie Villanueva Epa
Nepridipravi so okradli nekdanjega košarkarja lige NBA.

Dom nekdanjega lige NBA Charlieja Villanueve je bil v torek tarča nepridipravov, ki so odnesli več gospodinjskih aparatov, med drugim pa tudi straniščno školjko.

Triintridesetletnik, ki je nazadnje nosil dres Dallasa, se z nevsakdanjo krajo nikakor ni mogel sprijazniti. "Kdo ukrade stranišče?" se je spraševal.

Villanueva, ki ga je leta 2005 kot sedmega na naboru NBA izbral Toronto, je na Twitterju sprva objavil, da so mu odnesli vse aparate, deset minut kasneje pa se je spraševal, zakaj bi mu nekdo odnesel straniščno školjko.

Nato je še objavil: "Še vedno sem v šoku zaradi vseh stvari, ki so jih ukradli, toda najbolj izstopa straniščna školjka ... Brat, straniščna školjka, ne morem si izbiti iz glave. Školjka ..."

Villanueva je v ligi NBA preživel 11 sezon, igral je za Toronto, Milwaukee, Detroit in nazadnje Dallas. Rojen je v New Yorku, na reprezentančni ravni pa je nosil dres Dominikanske republike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice