Šport > Košarka
16933 ogledov

Velik premik v sagi o Dragiću! Gogi podpisuje za novo ekipo!

Goran Dragić Reševalni pas/Twitter
Po besedah NBA insiderja naj bi Goran Dragić postal novi soigralec Luke Dončića.

Jake Fischer iz slovitega Bleacher Reporta je v svoji oddaji za Halftime App v živo izjavil, da smo tik pred tem, da Goran Dragić ponovno združi moči s svojim rojakom Luko Dončićem.

"Vsi moji viri iz lige so mi potrdili, da se pričakuje, da bodo Toronto Raptors odkupili pogodbo, ki jo imajo z Goranom Dragićem, ki naj bi nato nemudoma podpisal novo z Dallas Mavericks," so bile besede znanega NBA insiderja, ki se redko zmoti v podobnih napovedih.

Navijači Dallasa tako preko socialnih omrežij že slavijo, da bosta najboljša slovenska košarkarja po zgodovinskem Eurobasketu 2017 ponovno združila moči, toda stvar vseeno še ni zaključena.

Kljub trditvam Fischerja, da je Dragić praktično že novi Maverick, obnašanje kluba zaenkrat ne kaže na to. Mavericki so namreč v četrtek na preizkus povabili kar tri izkušene branilce, saj naj bi se pred nadaljevanjem sezone želeli okrepiti prav na Dragićevi poziciji. Če je torej situacija s slovenskim organizatorjem igre že praktično zaključena, zakaj potem preizkušati Isaiah Thomasa?

Kljub zelo ugodnim novicam za slovenske navijače s strani Fischerja je zaenkrat jasno zgolj to, da Dragić zagotovo zapušča Toronto ter da se v Dallasu končno nekaj dogaja. Več kot očitno je namreč, da Luka ne more celotno podpovprečno ekipo nositi na svojih ramenih ter da nujno potrebuje pomoč.

Ali se bodo naše želje uresničile in bo to Dragić, ali morda nekdaj veliki zvezdnik Isaiah Thomas, ki pa ima zadnje čase veliko težav s poškodbami, ali morda Lance Stephenson, ki naj bi prav tako dobil preizkus s strani Dallasa, pa bo jasno že zelo kmalu.

 

Komentarjev 5
  • Avatar Boris Hribljan
    boris199 16:05 03.september 2021.

    To, da naj bi šel Dragić v Dallas je dobro za slovenske navijače, ki na stvar gledamo preveč čustveno! Za klub, za v naprej pa to ni ravno poteza, ki bi pretresla ligo! Goran je že star in bo ekipi ...prikaži več pomagal s klopi kot joker za kako leto kaj več pa ne! Dallas naj bi s tem samo malo potolažil navijače, ker niso bili uspešni pri sestavi močnejše ekipe! Dodali niso nobenega omembe vrednega igralca! To z Goranom bo kratko trajalo, upam sano, da bo tisti čas, ko bo prebil na parketu dal vse od sebe v

  • marko345 15:06 03.september 2021.

    Da se Goran ločuje me je zelo presenetilo. Njegova žena je zanj žrtvovala svojo kariero, vzgajala njune otroke, sedaj se pa on ločuje. To ni zrelo dejanje odrasle osebe. Goran zaradi mene si lahko dober športnik ampak možganov maš pa ...prikaži več zelo malo. A si se vprašal kaj pa otroka. Brez žene, bi bil ti še vedno en povprečen košarkar, samo tolk da veš. Adijo.

  • jakec1575 14:26 03.september 2021.

    Imata odlicno igralsko kemijo. Vlogi bosta zamenjala. Dragic je zrel in pameten in bo odlicen support. Dal bo prostror doncicu in ga podprl kot dober rutiniran suter, ki zna na tezkih tekmah.

Sorodne novice