Šport > Košarka
296 ogledov

Velika zvezdnika želita zaigrati v Tokiu

Luka Dončić James Harden Nets Mavs Profimedia
Ameriški mediji: Durant in Harden bi rada nastopila v Tokiu.

Ameriški športni mediji poročajo, da sta Kevin Durant in James Harden izrazila močno željo po nastopu na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Tokiu. Člana ekipe Brooklyn Nets sta NBA sezono sicer končala po porazu v polfinalu vzhodne konference proti Milwaukeeju, ki je v zmagah slavil s 4:3. Durant je na sedmi tekmi najprej izsilil podaljšek, nato pa zgrešil met za zmago.

Giannis Antetokuonmpo James Harden Kevin Durant NBA Šport Drama in pol: v zadnji sekundi gledali posnetek!

Ameriški mediji poročajo, da bodo imeli Američani zastrašujočo zasedbo v deželi vzhajajočega sonca. Poleg Hardena in Duranta naj bi nastopili tudi Bam Adebayo (Miami), Bradley Beal (Washington Wizards), Devin Booker (Phoenix Suns), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Jayson Tatum (Boston Celtics) in Draymond Green (Golden State Warriors). Selektor Gregg Popovich bo dokončen seznam igralcev obelodanil konec tega meseca.

Kevin Durant | Avtor: Profimedia Profimedia

Adam Waczyński OI kvalifikacije Šport Velike težave tekmecev Slovenije

Američani so doslej 15-krat slavili na olimpijskih igrah, najboljši so bili tudi na zadnjih treh igrah v Pekingu 2008, Londonu 2012 in Riu de Janeiru 2016.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.