Šport > Košarka
5599 ogledov

Zadoščenje! Dragić uničil ekipo, ki ga je zavrgla

zoran dragić anadolu efes Epa
Slovenski košarkar Zoran Dragić je poslal jasno sporočilo svoji nekdanji ekipi.

Zoran Dragić se je na najboljši možen način oddolžil svoji nekdanji ekipi Olimpii Milano, v kateri pred podpisom za Anadolu Efes ni dobival priložnosti na parketu. Turška ekipa je v 10. krogu Evrolige v domači dvorani Sinan Erdem Dome premagala milansko ekipo (73:68), eno vidnejših vlog pa je pri tem odigral prav slovenski branilec.

Zoran Dragić Olimpia Milano Po poškodbi Šport Milančani se želijo znebiti Dragića, toda ...

Dragić je na parketu preživel 27 minut in dosegel 12 točk (2/5 za dve, 2/5 za tri, 2/2 prosti mesti), 3 skoke in 2 podaji (indeks 9). Najbolj se je izkazal v ključnem trenutku srečanja, ko je tri sekunde pred koncem pri vodstvu Efesa s 70:68 zadel trojko in prednost povišal na neulovljivih pet točk. "Jaz in Zoran bi imela veliko težavo, če ne bi zadel tega meta," je na Twitterju zapisal nek navijač turške ekipe.

"Potrebovali smo to zmago. Bila je težka tekma. Vesel sem, da smo igrali čvrsto. V napadu nismo bili tako prepričljivi, bolje smo igrali v obrambi," je povedal Dragić. Na vprašanje, ali so ga prevevala čustva, ker so mu nasproti stali bivši soigralci, pa je odvrnil: "Seveda. Vsak si želi igrati dobro proti nekdanji ekipi."

Dragić je bil tretji najboljši strelec svoje ekipe, imel pa je tudi drugo največo minutažo med igralci Efesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice