Šport > Košarka
1548 ogledov

Zaradi LeBrona zapravil 190 tisočakov

lebron james cleveland cavaliers boston celtics Epa
Visok porast cen vstopnic za domače tekme Los Angeles Lakersov.

Že res, da bo klub Los Angeles Lakers za štiriletne usluge za najboljšega košarkarja na svetu LeBrona Jamesa moral odšteti več kot 150 milijonov ameriških dolarjev (več kot 130 milijonov evrov), pa bo z njim tudi mastno služil. Že dan po novici, da bo James podpisal zanje, so cene vstopnic za njihove tekme drastično poskočile. Po nekaj sezonah imajo Lakers pač spet superzvezdnika.

LeBron James NBA Šport LeBron James ni več član Cleveland Cavaliers

Najcenejša letna karta za domače tekme Lakersov v dvorani Staples Center tako po novem na StubHubu stane 5.800 dolarjev. Nekaj dni nazaj je bila 3.499 dolarjev. Ponavljamo, to je najnižja cena, za vstopnice visoko pod stropom dvorane. 

Eden od navijačev je že kupil štiri letne vstopnice in zanje odštel skoraj 190.000 dolarjev. Sedeli bodo v 16. vrsti, malo od sredinske črte. Gre za vstopnice za 41 tekem rednega dela. Za morebitno končnico bo moral še dodatno poseči v denarnico.

LeBron James skok Video Šport LeBron kričal kot majhna punčka

Lani se je za prvo tekmo sezone (Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers) vstopnico na StubHubu dalo dobiti že za 60 ameriških zelencev, letos pa bo najcenejša vstopnica za prvo tekmo 545 dolarjev. Sezona se začne konec oktobra.

demarcus cousins NBA Šport Prvaki še okrepili zvezdniško zasedbo
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.