Šport > Košarka
300 ogledov

Bizarna poškodba Traeja Younga

trae young Profimedia
Zvezdniški organizator igre moštva Atlanta Hawks je utrpel bizarno poškodbo gležnja.

Atlanta Hawks je morala v tretji tekmi finala vzhodne konference priznati premoč Milwaukee Bucks, ki zdaj vodijo z 2:1 v zmagah. Velika težava za jastrebe pred nadaljevanjem serije je poškodba njihovega prvega zvezdnika Traeja Younga.

Ameriški organizator igre, ki ga je pred tremi leti na naboru izbral Dallas in ga nato zamenjal z Lukom Dončićem, je tekmo končal s 35 točkami, od tega je samo tri dosegel v zadnji četrtini.

Neučinkovito predstavo je zaznamovalo tudi nekaj neznačilno slabih podaj in napačnih odločitev, ki so bile posledica bolečin v desnem gležnju. Young je namreč v tretji četrtini tekmi nerodno stopil na stopalo enega izmed sodnikov, zaradi česar je moral začasno z igrišča, po vrnitvi pa je bilo njegovo gibanje močno okrnjeno.

"V tem trenutku me boli. Jezen sem. Ne preostane mi drugega, kot da ga poskušam čim prej pozdraviti. Nisem bil tako hiter, kot bi si želel. Ko sem poskusil, me je zabolelo. Obiskal bom zdravnike in fizioterapevte in z njihovo pomočjo bom brez dvoma lahko naprej igral. Takšen je načrt," je optimistično dejal 22-letnik, ki zdaj čaka na izvide magnetne resonance.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.