Šport
94 ogledov

"Mama, pošlji denar!"

navijači Slovenije Las Palmas Mundobasket Katarina Ponjavić
Slovenska navijaška armada se počasi poslavlja od Las Palmasa. Nekateri navijači svojo pot nadaljujejo proti Barceloni, drugi se vračajo v domovino, vsi skupaj pa bodo Kanarske otoke ohranili v lepem spominu.

"Seveda smo razočarani z igro naših košarkarjev v zadnji četrtini tekme proti Litvi. Odlično nam je kazalo in bili smo izredno blizu novi zmagi, ki nam bi zagotovila prvo mesto v skupini in s tem odprto pot do medalje. Res ne vemo, kaj se je dogajalo v zadnjih minutah," so po koncu dvoboja proti Litovcem pred Gran Canaria Areno tarnali slovenski navijači, ki so Zdovčeve izbrance srčno spodbujali na vseh tekmah v skupinskem delu.

Denarja že zmanjkuje

Za odlično navijanje so jih pohvalili tudi bistveno številčnejši Litovci, ki so športno priznali, da bi si slovenski košarkarji zaslužili zmago in prvo mesto v skupini. Kljub bolečemu porazu se je po tekmi zabava nadaljevala v v centru Las Palmasa, tako da so nekateri v jutranjih urah iz slovenskega lokala krenili naravnost na letališče. 

"Celoten teden smo izkoristili za nore zabave, tako da smo že pošteno utrujeni, vendar bomo tudi zadnje dneve na otoku izkoristili za dober žur," so pojasnili navijači iz Gorenjske in malo za šalo, malo zares dodali: "Mama, pošlji denar, ker nam ga že zmanjkuje!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.