Šport
29 ogledov

Mir zlomil roko Minotauru

Jon Jones UFC 135 UFC
Pogled na seznam borcev na UFC 140 je obetal veliko, verjetno pa niti sam predsednik Dana White ni pričakoval takšnega spektakla, kot so mu bili priča gledalci v Torontu. Jones je "uspaval" Machido, Mir pa zlomil roko Minotauru!

24-letni Jon Jones je drugič letos obranil naslov v kategoriji do 93 kilogramov. Na drugi strani mu je stal neverjetni "karate kid" Lyoto Machida.

Brazilec je bil v prvi rundi in pol popolna neznanka za Jonesa, ki je bil po močnem udarcu v brado prvič v karieri videti popolnoma izgubljeno. Udarec pa je na žalost Machide le preobrnil stvari. Jones je pred koncem druge runde ujel Machido in ga zrušil v parter, nato pa mu z nevarnimi udarci s komolci poškodoval čelo, tako, da so sodniki odločili, da Machido ne more več nadaljevati z borbo.

"Prvič v karieri sem se znašel v težavah. Machido je zelo pameten borec. Vesel sem, da sem ljudem, a tudi sebi dokazal, da znam prejeti udarec," je dejal najmlajši UFC prvak vseh časov, ki si bo po kar štirih borbah v letu 2011 zdaj privoščil nekaj počitka.

Drugi spektakel večera je pripadel Franku Miru, ki je bil tako kot leta 2008 spet boljši od legendarnega Minoutaura, kateremu je tokrat zlomil roko! Minoutauer je dobro začel borbo, dvakrat je z odlično ročno tehniko zadel nasprotnika, tako, da so gledalci zgolj še čakali na zaključni udarec, ki bi dotolkel Mira. Američan se je uspel izvleči iz krize, v parterju pa je Minotoauru tako zvil roko, da mu jo je zlomil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.