Šport > Moto športi
22685 ogledov

Gajser: Ne vem, kdo si je to izmislil

Tim Gajser Honda Pro Racing
Potem ko so se v javnosti pojavila neutemeljena namigovanja, se je oglasil najboljši slovenski motokrosist.

Nekdanji svetovni prvak elitnega razreda MXGP Tim Gajser je bil presenečen in razočaran ob objavi nekaterih medijev, da se iz neznanih razlogov ne bo udeležil prestižne dirke pokala narodov v Združenih državah Amerike, zaradi česar je vprašljiva udeležba Slovenije, katero naj bi na tekmovanju zastopali trije motokrosisti.

Gajser je v odgovor na neutemljene navedbe posnel video, v katerem je pojasnil svojo odsotnost in izpostavil dva poglavitna razloga, ki mu preprečujeta nastop na sloviti dirki onkraj Atlantika.

"Zjutraj sem se zbudil in videl novico o pokalu narodov, zato sem rekel, da se bom kar posnel in raje povedal. Napisano je bilo, da tja ne grem iz neznanih razlogov. Ne vem, kdo si je to izmislil. Meni je v čast zastopati slovenske barve in slovensko državo. Ne vem, zakaj toliko kritik. Za tekmo v ZDA je potrebno vložiti ogromno denarja. Jaz sem voznik tovarniške ekipe, ki za tovrstno tekmovanje zahteva določen denar od AMZS-ja. Stroški so bili preveliki, zato se tekme ne bom udeležil, kar pa ne pomeni, da Slovenija ne bi mogla nastopiti," je pojasnil Gasjer.

tim gajser | Avtor: Profimedia Profimedia

"Drugi razlog je velika poškodba, ki sem jo utrpel na začetku sezone. Čaka me operacija, da mi odstranijo vso železo in vijake. V čeljusti imam štiri ploščice in 20 vijakov. To bi rad čim prej odstranil, da bom pripravljen za naslednjo sezono in da lahko čim prej začnem s testiranji in pripravami. Upam, da me razumete," je pristavil najboljši slovenski motokrosist in se zahvalil vsem svojim podpornikom.

 

Objavil/a Tim Gajser #243 dne Nedelja, 12. avgust 2018
Komentarjev 1
  • Avatar Monnamossa
    Monnamossa 01:27 14.avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

Sorodne novice