Šport > Moto športi
2089 ogledov

Poredni Rus nad Schumacherja: "Nisva prijatelja, njegov priimek ..."

Mick Schumacher Profimedia
Kontroverzni ruski dirkač je zanetil rivalstvo z Mickom Schumacherjem.

Nikita Mazepin, debitant v formuli 1, je presenetil z izjavo, da ni prijatelj z bodočim moštvenim kolegom Mickom Schumacherjem, s katerim se poznata še iz časov, ko sta skupaj tekmovala v kartingu.

Mick Schumacher F2 Šport Mick Schumacher že zbira naslove

Dirkača si bosta v prihajajoči sezoni delila garažo v moštvu Haas F1 Team, vendar bo njun odnos precej hladnejši, kot je bilo moč sklepati iz izjav mladega Schumija.

"Nikita je bil zelo prijazen in kot tekmeca sva imela vedno zelo spošljiv odnos. Kasneje sva nekoliko izgubila stike. Seveda sva se od takrat oba precej spremenila," je kolegialen odnos z novim sodelavcem tlakoval sin sedemkratnega svetovnega prvaka.

Sin bogataša Šport Kar so počeli dekletu na zadnjem sedežu, še vedno dviguje prah

Mazepin, ki je nedavno izzval ostre kritike z objavo videa s seksistično vsebino, se je na vprašanje o odnosu s Schumacherjem odzval bolj agresivno.

"Nisva prijatelja. Največ, kar bi lahko rekel o odnosu z njim, je, da sva stara znanca, ki sta skupaj dirkala v kartingu," je odvrnil sin ruskega multimilijarderja Dmitrija Mazepina.

nikita mazepin | Avtor: Profimedia Profimedia

Dodal je, da se požvižga na Schumacherjev slavni priimek. "Iskreno povedano, me njegovo ime niti malo ne zanima. Zaradi priimka bo imel več vpliva, a bo obenem pod večjim pritiskom. Ko spustim vizir, niti ne razmišljam o teh stvareh," je pristavil 21-letnik.

nikita mazepin Kljub protestom Šport Po incidentu z razgaljenim dekletom potrjen sedež za Mazepina
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice