Šport > Moto športi
16 ogledov

Schumacher obljubil razloge za veselje

michael schumacher EPA
Michael Schumacher je prepričan, da bo ekipi Mercedesa na dirki v Hockenheimu uspelo poskrbeti za veselje domačih navijačev. Sedemkratni svetovni prvak verjame, da je steza v Nemčiji nadvse primerna za karakteristike njihovega letošnjega dirkalnika.

Michael Schumacher je pred VN Nemčije zelo optimističen, saj je prepričan, da so značilnosti proge naklonjene Mercedesu. Čeprav mu na zadnji dirki v Silverstonu, kjer je začel iz tretjega štartnega mesta, ni uspelo zabeležiti odmevnega rezultata, pa se v Hockenheimu nadeja večjega uspeha. ''Letos se Mercedes prvič uvršča tako blizu vrha, zato upamo na močno podporo s strani navijačev in upam, da jim bomo lahko nagradili z dobrim rezultatom,'' je povedal Schumacher, ki je letos vknjižil prve stopničke po vrnitvi v karavano formule ena. ''Upam, da bo na tribunah veliko podpornikov Mercedesa in želimo si dobrega rezultata, predvsem za njih. Zastavili smo si cilj, da prihodnji vikend vsem priskrbimo razlog za veselje,'' je povedal Nemec.

Ross Brawn Mercedes boks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Medtem pa šef ekipe Ross Brawn poudarja, da mora Mercedes v prvi vrsti ponovno najti konstantnost, ki jim bo omogoča dolgoročne uspehe. ''Naše predstave nihajo od stopničk pa do majhnega števila točk, zato moramo izboljšati konstantnost, če želimo ogroziti vodilne ekipe. Hockenheim bi lahko ustrezal dirkalniku W03, poskrbeli pa smo tudi za nekaj izboljšav. Doseči dober rezultat v Nemčiji bi bilo nekaj posebnega, zato bomo trdo delali, da nam uspe,'' je povedal Brawn.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.