Šport > Moto športi
1714 ogledov

Todt razkril, kaj počneta skupaj s Schumacherjem

michael schumacher Epa
Nekdanji šef Ferrarija je delil nov drobec informacij o Michaelu Schumacherju.

Jean Todt, predsednik Mednarodne avtmobilistične zveze (FIA), je redni obiskovalec Michaela Schumacherja, s katerim sta konec 90. let in v začetku novega tisočletja prisala zgodovino F1 pri Ferrariju.

"Mali Francoz" je v zadnjih letih postal edini vir informacij o sedemkratnem svetovnem prvaku, ki okreva po hudi poškodbi glave pred sedmimi leti med smučanjem v Meribelu.

michael schumacher "Resnica je ..." Šport Nekdanji šef Mercedesa ovrgel govorice o Schumacherju

Todtove informacije so pravilom skope, a dovolj zanimive, da se v praktično nobenem intervjuju ne more izogniti vprašanjem na temo nekdanjega varovanca. Tako je v pogovoru za De Telegraaf še enkrat potrdil, da imata s Schumacherjem redne stike, razkril pa je tudi, katera je za zdaj njuna edina skupna aktivnost.

"Redno ga obiskujem in skupaj gledava televizijo," je povedal Todt.

lewis hamilton Presenetil Šport Hamilton ne izključuje upokojitve

jena todt | Avtor: Epa Epa

vettel Korak nazaj Šport Vettel umirja žogo: "Verjeti moram Ferrariju"

Tema pogovora je v nadaljevanju nanesla tudi na Michaelovega sina Micka, ki si počasi utira pot v formulo 1. Na vprašanje, ali Michael spremlja sinovo kariero oziroma se sploh zaveda njegovih dirkaških uspehov, Todt ni želel odgovoriti.

"O tem ne bi govoril. Ne želim v podrobnosti, ker je to stvar zasebnosti. Mick je mlad in nadarjen dirkač, a slaven priimek še ne vozi dirkalnika. Če bo vstopil v F1, ne bo imel zmagovalnega dirkalnika. Potreboval bo čas. Prezgodaj je ugibati, ali je tako nadarjen kot njegov oče, Max Verstappen ali Lewis Hamilton," je zaključil predsednik Fie.

mick schumacher Moštva lobirajo Šport Schumijeva usoda bo zavisela od Ferrarija
Komentarjev 1
  • Avatar Sienna_Skinner
    Sienna_Skinner 17:18 02.november 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plač0 znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ..... >>>>>>>>>> DouCash.Com