Šport
6297 ogledov

Najbrutalnejši pretep v zgodovini NFL-a: rivalu iztrgal čelado ter z njo udaril

Myles Garrett in Mason Rudolph Twitter

Kot otvoritev 11. kola lige NFL je bil na sporedu divizijski derbi med velikima sovražnikoma, Cleveland Browns ter Pittsburgh Steelers. Browns so slavili z 21:7, samo tekmo pa je zaznamoval neverjeten pretep med obrambnim zvezdnikom Clevelanda Mylesom Garrettom ter podajalcem Pittsburgha Masonom Rudolphom.

Rudolph se je tekom ene izmed akcij tik pred koncem tekme še v zadnjem trenutku rešil žoge, nato pa ga je Garrett z vso silo podrl na tla. Šlo je za precej pozen nalet na podajalca, ki je po pravilih prepovedan, obenem pa nikakor ni bilo potrebe, da ga zbije na tla.

Rudolphu poteza nekdaj prvega izbora na naboru ni bila všeč, zato je na tleh prišlo do prerivanja med obema igralcema, Rudoplh pa je obrambnega zvezdnika vlekel za čelado. Dva igralca Steelersov ter sodnik so poizkusili umiriti situacijo, nato pa je Garrett Rudolphu z glave iztrgal njegovo čelado ter ga z njo tudi udaril.

To je bila seveda poteza, ki je povzročila vsesplošen kaos na igrišču, saj so podajalci najbolj zaščiteni del ekipe, poleg tega pa je igralčeva čelada skorajda sveta, tako da so se številni Steelersi spravili na Garretta ter ga pretepali, tudi ko je že ležal na tleh, medtem pa jo je še dodatno skupil tudi nesrečni Rudolph, kateremu se je v hrbet zagnal Larry Ogunjobi.

Kontroverzni komentator tekem NFL-a za športno mrežo FOX Joe Buck je situacijo pospremil z ogorčenim komentiranjem: "To je najbolj grozna stvar, kar sem jih kdaj videl v profesionalnem športu."

Komentarjev 1
  • Avatar ceja
    ceja 14:29 15.november 2019.

    Iščem moškega za odprto razmerje! Lahko me kontaktirate prek tega portala - www.GetMeets.com

Sorodne novice