Šport > Nogomet
281 ogledov

24-letnika suspendirali do izteka pogodbe

amin younes Epa
Nemški reprezentant bo do konca sezone igral z rezervno ekipo.

Nizozemski nogometni prvoligaš Ajax Amsterdam je podaljšal kazen nemškemu vezistu Aminu Younesu in ga suspendiral kar do konca sezone, so zapisali na spletni strani nizozemskega kluba.

Štiriindvajsetletnik si je sprva prislužil 14-dnevni suspenz, ker ni želel vstopiti v igro kot menjava na tekmi proti Heerenveenu, zdaj pa nanj ne računajo več.

Younes je vse od začetka kazni treniral z rezervno ekipi, po sestanku trenerja Erika ten Haga in klubskega direktorja Marca Overmarsa pa je jasno, da pri Ajaxu na nemškega reprezentanta, ki je elfu lani pomagal osvojiti pokal konfederacij, ne računajo več za preostalih šest krogov prvenstva. Pogodba mu namreč poteče poleti.

Že januarja so Younesa povezovali s prestopom k italijanskemu Napoliju, a se je iz osebnih razlogov odločil ostati v Amsterdamu. Za zdaj še ni jasno, ali bo kariero res nadaljeval pri Napoliju.

Younes je sicer z nemško reprezentanco lani osvojil generalko za mundial, vendar bržkone ne bo dobil povabila selektorja za nastop v Rusiji. Izpustil je tudi zadnji dve prijateljski tekmi proti Španiji in Braziliji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice