Šport > Nogomet
23 ogledov

AC Milan skočil v zelje Arsenalu

cesc fabregas EPA
Angleški Arsenal in italijanski AC Milan se zanimata za nakup vezista Barcelone Cesca Fábregasa. Španec je v letošnji sezoni nekajkrat uspešno nadomeščal Lionela Messija, njegov odhod pa bi odprl vrata za prihod brazilskega zvezdnika Neymarja.

Barcelona se po debaklu v polfinalu Lige prvakov - Bayern München se je v finale uvrstil s skupnim izidom 7:0 - posveča sestavi ekipe za prihodnjo sezono. Katalonce naj bi v bližnji prihodnosti zapustil nekdanji nogometaš Arsenala Cesc Fábregas, ki v Barceloni ni dobil veliko priložnosti, z njegovo igro pa so nezadovoljni tudi navijači, ki so ga izžvižgali na povratni tekmi Lige prvakov na Camp Nouu.

Italijanski časnik Dorriere dello Sport poroča, da naj bi se za Fábregasa zanimal AC Milan, ki želi prevetriti zvezno vrsto, Španec pa bi se lahko vrnil tudi v Arsenal, kjer je igral od leta 2003 do 2011.

Italijanski mediji poročajo, da je Barcelona pripravljena Španca prodati po relativno nizki ceni, da bi čim hitreje pridobila sredstva za nakup Neymarja. Francoski vezist Mathieu Flamini, nekdanji nogometaš Arsenala, danes pa član AC Milana, je Fábregasu svetoval, naj odide v Italijo.

Fábregas je pri 16 letih zapustil katalonsko nogometno šolo v upanju, da se bo nekoč ponovno vrnil v Barcelono. Sanje so se mu izpolnile leta 2011, ko je podpisal pogodbo do leta 2016. Španec o namerah za prihodnost ostaja skrivnosten. ''Ne poslušajte, kaj govorijo o meni. Samo jaz vem, kakšna je moja prihodnost,'' je povedal Fábregas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.