Šport > Nogomet
14 ogledov

Albanija bo za Januzaja ''pristala na vse''

adnan januzaj Reuters
Albanska nogometna zveza se je vključila v lov na Adnana Januzaja, ki se še vedno ni opredelil glede svoje reprezentančne prihodnosti.

Nogometaš Manchester Uniteda Adnan Januja se je znašel pod velikim pritiskom, saj se za njegove usluge zanima kar šest različnih reprezentanc. Po Belgiji, Hrvaški, Kosovu, Turčiji in Angliji je svoj lonček pristavila še Albanija, ki je tekmecem poslala jasno sporočilo: za Januzaja bomo naredili vse!

Nadobudni nogometaš se je na reprezentančnem radarju znašel po tekmi proti Sunderlandu, kjer je dosegel dva zadetka in Unitedu zagotovil zmago, 18-letnik pa ni prepričan, kateri reprezentanci bo obljubil svojo zvestobo.

''Pripravljeni smo pristati na vse, samo da bi mladi in nadarjeni Januzaj postal del naše reprezentance ter s tem prispeval k razvoju albanskega nogometa,'' je povedal predstavnik albanske nogometne zveze in dodal: ''Tako kot smo to naredili z igralci, ki že igrajo za reprezentanco, bomo poskušali prepričati Januzaja, da obleče rdeče-črno majico in izkaže spoštovanje sebi, svoji družini in zastavi svojega porekla.''

Januzaj se je rodil v Belgiji, vendar do zdaj ni pokazal interesa za igranje v reprezentanci, saj si njegov oče želi, da bi zastopal barve Albanije. Angleški selektor Roy Hodgson je priznal, da je 19-letnik pod budnim očesom angleške nogometne zveze. ''Nobenega dvoma ni, da je velik talent. Pozorni smo nanj, a veliko bo treba še predebatirati,'' je nedavno dejal Hodgson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.