Šport > Nogomet
21 ogledov

Alex Song je razjezil Wengerja

arsenal trener arsene wenger 2011 EPA
Španski mediji so se razpisali o ozadju prestopa Alexa Songa iz Arsenala v vrste Barcelone. Trenerja topničarjev naj bi močno razjezilo pomanjkanje discipline, ki ga je v pripravljalnem delu kazal Kamerunec.

Alex Song Clichy Arsenal Premier League Anglija liga prvenstvo | Avtor: Reuters Reuters
V angleškem prvoligašu so še nekaj dni pred uradnim prestopom vztrajali, da Song ni na voljo, nato pa si je Arsene Wenger očitno premislil. Vse skupaj naj bi se začelo z novo pogodbo, ki jo je zahteval Kamerunec, čeprav je imel z Arsenalom že sklenjen dogovor za naslednja tri leta.

Song naj bi na treninge prihajal nezainteresiran, njegova disciplina pa se je še poslabšala, potem ko je izvedel, da se zanj zanima Barcelona. Jezni Wenger se je zato odločil, da igralca preprosto proda.

Juventus izkorišča trenja v Athleticu Bilbau

V italijanskem Juventusu se dobro zavedajo trenutnega trenja med navijači Athletica Bilbaa in Fernanda Llorenteja. Španca so na enem izmed treningov ekipe navijači pospremili z glasnimi žvižgi in žaljivimi transparenti, ki pozivajo k njegovemu odhodu iz kluba.

Fernando Llorente athletic | Avtor: Reuters Reuters
Prav zato so pri Juventusu še nekoliko povečali svojo ponudbo, saj so prepričani, da bi zaradi trenj znotraj baskovskega kluba lahko hitreje prišlo do dogovora. Skupno ponudba znaša 18 milijonov evrov, za povrhu pa v Italiji obljubljajo še dodatne bonuse. Čeprav v španskem klubu za nogometaša zahtevajo 20 milijonov, pa predstavniki iz Torina upajo, da bo najnovejša ponudba prepričala vodilne može Athletica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.