Šport > Nogomet
10 ogledov

Ancelotti obrnil hrbet Ibrahimoviću

carlo ancelotti zlatan ibrahimović EPA
Trener Real Madrida Carlo Ancelotti ni pokazal nobenega zanimanja za prestop Zlatana Ibrahimovića, ki naj bi bil na izhodnih vratih Paris Saint-Germaina.

Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović si po odhodu trenerja Carla Ancelottija in prihodu Edinsona Cavanija želi zapustiti Paris Saint-Germain.

Ibrahimović upa, da mu bodo prijateljski odnosi z nekdanjim trenerjem, ki je pri Realu Madridu zamenjal Joséja Mourinha, pomagali do novega odmevnega prestopa. Švedov agent, vedno iznajdljivi Mino Raiola, je odpotoval v Madrid, kjer se je poskusil dogovoriti za prestop svojega varovanca.

Higuaín ostaja uganka

Španski mediji poročajo, da je Ancelotti obrnil hrbet Ibrahimoviću, saj ni pokazal nobenega zanimanja za dogovor z 31-letnikom. Italijanski strateg še vedno ne ve, kaj storiti z Gonzalom Higuaínom, ki bo očitno še eno leto ostal na Santiagu Bernabéuu. Argentinca si želijo pri Arsenalu in Chelseaju, vendar ima Italijan drugačne načrte. Vse to pa ni voda na mlin Ibrahimoviću, ki ni našel mesta v Ancelottijevi viziji za prihajajočo sezono.

Ancelotti je nadrejenim v Madridu sporočil, da je zadovoljen s Karimom Benzemajem, Álvarom Morato in Jeséjem, medtem ko ga Ibra ne zanima, tudi če bi Higuaín zapustil beli balet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.