Šport > Nogomet
19 ogledov

Ancelotti: "Ronalda si ne želim"

Carlo Ancelotti Žurnal24 main
Trener pariškega PSG, Carlo Ancelotti, je zanikal govorice, da si francoski klub želi v svoje vrste pripeljati Cristiana Ronalda ...

Pred kratkim je Carlo Ancelotti sicer razpredal o tem, kako bi se skupaj v isti ekipi obnesla Cristiano Ronaldo in Zlatan Ibrahimović, a kot kaže, je takšen scenarij daleč od realnosti. Celo več, nekdanji trener Milana in Chelseaja je zatrdil, da si ne želi prihoda portugalskega zvezdnika v francosko prestolnico.

"Ne morem potrditi tega, kar danes piše v časopisih," je Ancelotti pokomentiral navedbe francoskih časnikov, da se športni direktor "igračke" arabskih šejkov, Brazilec Leonardo, trudi v Pariz pripeljati zvezdnika madridskega Reala. "Če si želim njegovega prihoda? Ne," je bil jasen italijanski strateg.

PSG v nedeljo gostuje na stadionu Velodrome pri Marseilleu, ki je trenutno prvi na lestvici, s tremi točkami prednosti pred velikimi rivali iz Pariza. Parižani v tej sezoni v prvenstvu sicer še niso izgubili, Marseille pa je prvi poraz po šestih zaporednih zmagah doživel prejšnji konec tedna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.