Šport > Nogomet
15 ogledov

Ronaldo in Ibra bi lahko igrala skupaj

carlo ancelotti leonardo psg EPA
Pri bogatem PSG-ju v prihodnosti še nameravajo kupovati. Trener Carlo Ancelotti bi z veseljem v klub pripeljal tudi portugalskega zvezdnika Cristiana Ronalda.

"Ne vem, če lahko PSG kupi Cristiana Ronalda," je nekdanji trener Milana in Chelseaja dejal za francoski športni časnik L'Equipe. "Je simbol madridskega Reala, a kateri trener bi vam dejal, da si ne želi Cristiana Ronalda? Menim, da bi brez težav lahko zaigral skupaj z Ibro. Imata kakovost, da lahko igrata skupaj. Prepričan sem, da ne bi prišlo do spopada egov. Pri Milanu smo imeli kopico igralcev z velikimi osebnostmi, a smo zgradili odlično moštvo," še meni Ancelloti.

Tudi pri PSG-ju sestavljajo zvezdniško moštvo. V zadnjih dveh sezonah so tako pariški klub že okrepili Zlatan Ibrahimović, Javier Pastore, Thiago Silva, Ezequiel Lavezzi in drugi. Cristiano Ronaldo je po koncu poletnega prestopnega roka sicer izjavil, da je "žalosten" pri Real Madridu, a so vsa nesoglasja nekoliko potihnila ob izjemni strelski formi, ki jo je v zadnjem času prikazal Portugalec. Ta je na zadnjih dveh tekmah pred jutrišnjim Clasicom, ki bo odigran v Barceloni, zabil šest golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.