Šport > Nogomet
24 ogledov

Barça na počitnicah vzela 7-letnega Angleža

Urchin Kai Fifield Youtube
Sedem let stari Anglež Kai Fifield je na počitnicah v Barceloni dobil življenjsko priložnost, potem ko so ga skavti slovitega kluba naključno opazili med igranjem s starejšimi fanti. Končno odločitev o tem, ali bodo fanta iz Northamptona sprejeli v slovito akademijo, bo padla čez nekaj tednov.

Lovci na talente pri FC Barceloni imajo že dobro izdelan renome, toda njihov najnovejši ulov, sedemletni Anglež Kai Fifield, je po vsej verjetnosti unikat tudi za Blaugrano. Skavti katalonskega kluba so ga namreč sredi počitnic opazili med igranjem nogometa s skupino starejših fantov. Oče Delaney je nato dobil povabilo na preizkušnjo v trening bazi prvega moštva (športni center Joana Gamperja), le dan preden sta imela rezervirano karto za povratek v domovino. Načrti so se jima tako obrnili na glavo, Kai pa bo moral na končno odločitev počakati vsaj še nekaj tednov, saj se nogometna šola v katalonski prestolnici začne šele septembra. "Občutek je bil zelo nogometen in vse je bilo večje, kot sem pričakoval. Bilo je razburljivo, zelo ... razburljivo," je za tabloid The Sun povedal mali Kai.

Še en prispevek o novem angleškem čudežnem dečku:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.