Šport > Nogomet
23 ogledov

Barçin predsednik zavil v žensko stranišče

Sandro Rosell Barcelona Madrid Youtube
Predsedniku Barcelone Sandru Rosellu se je zgodila neljuba prigoda ob prihodu v Madrid.

Na sedežu Lige BBVA je v torek potekal žreb elitnega španskega ligaškega nogometnega tekmovanja. A ob prihodu Sandra Rosella na madridsko letališče so večino novinarjev bolj zanimale podrobnosti okrog prestopa Davida Ville v Atlético Madrid, ki je bil razkrit en dan pred tem.

Naval številnih predstavnikov sedme sile je bil očitno preveč za Katalonca. Predsednik Barcelone očitno ni želel razpredati o poslu (ali pa je pač nujno moral na WC) in se je odločil za najkrajšo pot izpred objektivov snemalcev in fotografov. Povsem v bližini se je ponujalo javno stranišče, ki je predstavljalo primerno začasno zatočišče.

A na Rosellovo žalost ga je v vsej naglici odneslo v nepravo smer, tako da je vstopil v žensko stranišče. Posnetek že nekaj ur zabava uporabnike svetovnega spleta. Upajmo, da Rosell vsaj ni presenetil kakšne nič hudega sluteče predstavnice nežnejšega spola ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.