Šport > Nogomet
2717 ogledov

Bedak leta! Ko s treh metrov na prazen gol zapraviš zadnjo možnost za naslov...

Roberto Gagliardini Reševalni pas/Twitter
Interjev nogometaš je zapravil priložnost, da s treh metrov pospravi žogo v prazen gol ter ekipi pribori tri točke in jo še za nekaj časa zadrži v borbi za naslov.

Letošnjo sezono Serie A si bodo navijači zapomnili predvsem po dveh stvareh. Po trimesečni pavzi zaradi epidemije koronavirusa ter po neverjetni priložnosti, ki jo je uspel zapraviti vezist Interja Roberto Gagliardini.

Roberto Gagliardini | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Nespretnost Gagliardinija bi namreč lahko opisali kar kot največjo nogometno blamažo te sezone, saj je resnično nepredstavljivo, da igralec, ki je letno plačan milijone le za doseganje zadetkov in zmagovanje tekem, zgreši čisto prazen gol z vsega treh metrov ter ponudi priložnost nasprotniku, da na koncu izvleče celo točko.

Nogometaši Sassuola so resnično pograbili priložnost z obema rokama ter na koncu tekmo celo remizirali s 3:3, kljub temu da je imel Inter ob vodstvu z 2:1 po odlično izvedenem protinapadu zaključno žogo za zmago. Strel Romelua Lukakuja je namreč vratar še uspel obraniti, a se je žoga odbila do Gagliardinija, ki je pritekel na žogo čisto sam, vsega tri metre stran od gola...

Zadetek in vodstvo Interja s 3:1 se je zdelo samoumnevno, vprašanje zmagovalca pa bi bilo s tem praktično odločeno. A je Gagliardini poskrbel, da je ostalo pri rezultatu 2:1, Sassuolo pa je v 81. minuti uspel rezultat izenačiti, Interju pa ni pomagal niti zadetek pet minut kasneje, saj so v 89. minuti prejeli še tretji zadetek.

Napaka Gagliardinija je tako Inter skoraj zagotovo dokončno izločila iz borbe za naslov, saj zdaj za vodilnim Juventusom zaostaja že 8 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice