Šport > Nogomet
15 ogledov

Benítez se ne bo opravičil navijačem

rafael benitez EPA
Novopečeni trener londonskega Chelseaja se navijačem modrih ne bo opravičil za besede iz časov, ko je sedel na klopi Liverpoola. Podporniki angleškega prvoligaša so prepričani, da bi se Španec, ki je doživel vse prej kot topel sprejem, odkupil z opravičilom, Benítez pa se kot kaže ne strinja.

Navijači Chelseaja zahtevajo opravičilo Rafaela Beníteza. Španec, ki je na nezadovoljstvo številnih pristašev kluba nasledil Roberta Di Mattea, se je modrim zameril v času vodenja Liverpoola, ki velja za velikega rivala Londončanov.

fernando torres | Avtor: EPA EPA
Predsednik kluba navijačev je zatrdil, da bi z opravičilom veliko hitreje osvojil srca gorečih podpornikov. Benítez pa se sprašuje o legitimnosti citatov, ki mu jih pripisujejo navijači. ''Probem je v tem, da lahko analiziramo, kaj sem rekel in česa nisem. Ne moremo preveriti, kaj je res. Potrudil se bom po najboljših močeh, da si pridobim njihovo zaupanje. To je to,'' je povedal 52-letni trener.

Španski strateg je v Chelseaju ponovno združil moči s Fernandom Torresom, s katerim sta v preteklosti že sodelovala. Benítez, ki je Špancu pomagal postati eden najboljših napadalcev na svetu, je prepričan, da lahko Torres ponovno ujame formo, ki ga je krasila v Liverpoolu. ''Ni povsem isti igralec, saj je bil v Liverpoolu na vrhuncu. Mislim, da se lahko vrne. Kako hitro? Ne vem. Odvisno od ostalih v ekipi. Prepričan sem, da se lahko izboljša, a potrebuje pomoč ekipe,'' je povedal Benítez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.