Šport > Nogomet
11000 ogledov

Berlusconi obljubil avtobus prostitutk, zgodilo se je tole

Silvio Berlusconi Epa Silvio Berlusconi.
Obljuba dela dolg, pravi slovenski pregovor.

Nedeljski spored italijanske nogometne Serie A je prinesel dve veliki presenečenji. Najprej je Sassuolo v gosteh ugnal AC Milan (2:5), nato je novinka Monza v Torinu premagala Juventus (0:2).

Monzi gre v prvi sezoni med elito zelo dobro. Na dvajsetih tekmah je zbrala 25 točk in je daleč ob mest, ki vodijo v nižji rang.

Dany Mota Serie A Šport Šokantna poraza Milana in Juventusa

Predsednik Monze je kontroverzni nekdanji italijanski premier - Silvio Berlusconi. Slednji je bil dolgo predsednik AC Milana, sredi devetega desetletja svojega življenja pa vodi klub iz mesta, ki je bolj poznano po dirkah formule 1.

Juventus Monza Serie A | Avtor: Epa Epa

Berlusconi je na božični zabavi igralcem obljubil nenavadno "premijo" v primeru zmage nad enim od velikanov apeninske nogometne scene.

"Našli smo dobrega, prijateljsko razpoloženega trenerja, ki lahko motivira naše fante. Kot dodatno motivacijo pa obljubljam, da bom v primeru zmage nad Juventusom, Milanom ali kakšnim drugim velikim klubom, v slačilnico poslal avtobus prostitutk," je prešerno razpoloženim gostom dejal 86-letni Berlusconi.

Nekdanji premier je zgodbo potrdil za enega najbolj uglednih italijanskih časnikov. "Dobil sem več kot 100 klicev, v katerih so ljudje zahtevali, da izpolnim to obljubo," je dejal za La Repubblico.

Domen Črnigoj Med elito Šport Slovenski reprezentant se seli v Serie A!

Ali je bila obljuba že izpolnjena, ali morda še bo, ni znano. Vsekakor pa je zgodba zaokrožila po Italiji in administrator družbenih omrežij Monze se je pozabaval na ta račun. 

Na uradnem Twitter računu kluba je bila objavljena fotografija Monzinega avtobusa v drobovju Juventusovega stadiona v Torinu.

Komentarjev 2
  • Pierre 14:28 30.januar 2023.

    Bunga, bunga, bunga....

  • rd2dmk2 12:49 30.januar 2023.

    aha, torej je poslal kurbe rivalom.. pred tekmo.

Sorodne novice