Šport > Nogomet
22 ogledov

Bezjak odhaja v Ludogorec

celje maribor pokal finale stožice bezjak viler močič Boštjan Tacol
Slovenski nogometni prvoligaš Celje je potrdil prestop napadalca Romana Bezjaka k bolgarskemu prvaku Ludogorecu. Triindvajsetletni Bezjak je z novimi delodajalci podpisal triletno pogodbo.

"Po tihem sem upal, da se bo to zgodilo. Želel sem si ponudbo, ki bi me zadovoljila. V Celju sem se dobro počutil, nič mi ni manjkalo, a življenje je pač takšno. Nogomet se igra za to, da prideš do trenutka, ko se lahko podaš naprej v kakovostnejši klub in se tudi tam poizkusiš uveljaviti. Upam, da bom priložnost dobro izkoristil. Svoje bo pokazal čas. Zahvalil bi se NK Celje, vsem igralcem, privržencem in navijačem," je za spletno stran celjskega kluba povedal Roman Bezjak, ki je v dresu članske ekipe dosegel 34 golov. Najuspešnejša je bila pretekla sezona, ko je tekmečevo mrežo zatresel šestnajstkrat in bil četrti najboljši strelec sezone 2011/2012.

"Prestop v bolgarskega prvaka ni velika stvar samo za Romana, temveč tudi za NK Celje. Predstavlja čast za naš klub, saj gre pri PFC Ludogorec za odlično organiziran in izjemno ambiciozen klub, ki je v zadnjem obdobju v bolgarskem nogometu prehitel velikane z veliko večjo tradicijo (Levski Sofija, CSKA Sofija), v prihodnjih letih pa ima velike ambicije tudi v evropskih pokalih. Žal se naš klub trenutno nahaja v fazi sanacije, zato je prestop Romana Bezjaka v tem trenutku pomemben tudi zaradi tega, ker pomeni korak k nadaljnji finančni stabilizaciji. V svojem osebnem imenu in v imenu kluba se Romanu Bezjaku zahvaljujem za njegov ves dolgoletni prispevek NK Celje. Želim mu veliko uspehov v njegovem novem klubu in na nadaljnji športni poti. V NK Celje bo vedno dobrodošel," pa je po prestopu dejal športni direktor celjskega prvoligaša Ambrož Krajnc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.