Šport > Nogomet
1743 ogledov

Bizarni rdeči karton, nogometaš zajokal

Luiz Felipe Profimedia
Želel je le pozdraviti prijatelja.

Lazio je v derbiju italijanskega prvenstva gostil Inter, prvaki pa so na gostovanju v Rimu klonli z 1:3. To je bil prvi poraz Milančanov v novi sezoni Serie A. Tekmo je sicer že po zadnjem sodniškem žvižgu zaznamoval tudi rdeči karton, ki ga je prejel branilec domačih Luiz Felipe Ramos Marchi.

Ta je ob proslavljanju zmage skočil na ramena nogometašu Interja Joaquinu Correi. Slednji je bil njegov dober prijatelj za časa skupnega igranja v Laziu. Correa sprva ni opazil, kdo mu je skočil na hrbet in je jezno odreagiral, tud ostali nogometaši milanskega velikana pa so vse skupaj razumeli kot provokacijo. Sledilo je prerivanje na zelenici, sodnk pa se je odločil Felipeju pokazati rdeči karton. Nogometaš Lazia se je nato razjokal in poskušal delilcu pravice razložiti, da sta s Correo prijatelja, a je bilo vse zaman.

"Rekel mi je, da mu je sodnik pokazal rdeči karton, čeprav je le želel pozdraviti Correo. Sta dobra prijatelja in dolgo sta igrala skupaj. Bojim se, da gre pri vsem tem le za velik nesporazum," je po incidentu izjavil trener Lazia Maurizio Sarri.

Inter je pred nedeljskimi tekmami ostal na tretjem mestu, doslej je osvojl 17 točk. Lazio je skočil na tretje mesto, ima tri točke manj. Po sobotni zmagi s 3:2 proti Veroni je zdaj prvi AC Milan (22 točk). Drugi je Napoli s točko in tekmo manj, med Inter in Lazio pa je uvrščena še Roma (15 točk). Ta se bo nocoj pomerila s sedmouvrščenim Juventusom.

Komentarjev 1
  • Amy_Hill 12:18 17.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice