Šport > Nogomet
13 ogledov

Bo Jure92 obdržal vodstvo?

Na turnirski lestvici vseh sodelujočih tekmovalcev vodi Jure92, ki je zbral že 1 Žurnal24 main
Na skupni mednarodni lestvici pomladne lige vodi slovenski tekmovalec Jure92. Mu bo uspelo ostati v vodstvu tudi po tretjem turnirju pomladne lige?

Že v prvem delu spletne igre Football Challenge 2008, spomladanski ligi, je Jure92 nizal en odličen rezultat za drugim. Čeprav je bil vedno med najboljšimi, mu je veliki met uspel šele na zadnjem, četrtem turnirju spomladanske lige, ko se je uvrstil na visoko drugo mesto v slovenskem seštevku in zaostal le za tmathreejem, skupnim zmagovalcem spomladanske lige.

V drugem delu spletne igre Football Challenge 2008 je situacija popolnoma drugačna. Jure92 je med odmorom med ligama tako dobro izpilil svojo igro, da je postal nepremagljiv, tako v slovenskem seštevku kot v skupnem seštevku vseh sodelujočih tekmovalcev. Na prvem turnirju poletne lige ga je tako ugnal le nemški tekmovalec NZKINZealand, na drugem turnirju poletne lige pa ga ni premagal nihče od sodelujočih tekmovalcev. Odlični uvrstitvi v drugem delu sta ga ponesli tudi na sam vrh svetovne lestvice pomladne lige. Zbral je že 175.000 točk in ima pred drugouvrščenim tekmovalcem na svetovni lestvici NZKIZealandom kar 75.000 točk prednosti, pred drugovrščenim tekmovalcem na slovenski lestvici DJProxyjem pa ogromnih 110.000 točk prednosti, kar je več kot tekmovalec prejme za skupno zmago na posameznem turnirju.

Ta konec tedna se bo začel tretji turnir poletne lige, ki bi teoretično že lahko odločil o skupnem zmagovalcu pomladne lige v slovenskem seštevku in prejemniku Stihlove motorne kosilnice Viking 665 V. Bo našemu najboljšemu tekmovalcu uspelo ostati na vrhu svetovne lestvice?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.