Šport > Nogomet
32576 ogledov

Brutalen umor sredi mesta, zaradi žene ubil reprezentanta

Volkan Kahraman Reševalni pas/Twitter Volkan Kahraman.
Iz avstrijske prestolnice poročajo o zločinu, ki je šokiral javnost.

V sredo se je v dunajskem 11. okrožju zgodil umor, odvil se je pred očmi mimoidočih. Žrtev je bil nekdanji avstrijski nogometni reprezentant Volkan Kahraman. Doživel je le 43 pomladi.

Po poročanju avstrijskih medijev se je Kahraman v lokalu Cafe La Strada dobil z nekoč svojim najboljšim prijateljem Orbanom S. Vzniknil je glasen prepir, bojda zaradi Orbanove žene, s katero naj bi imel Kahraman, sam poročen oče dveh otrok, ljubezensko razmerje.

Prepir se je iz lokala preselil na ulico. Orban S. je potegnil manjšo ročno pištolo in Kahramana ustrelil v glavo, nato pa na enak način sodil še sebi. Orban S. je bil lastnik vodovodnega podjetja in tudi sam oče dveh otrok - deklice in dečka.

Ahmet Eyüp Pretresljivo Šport V potresih v Turčiji umrlo tudi veliko športnikov

Po umoru je na prizorišče prišlo več članov družin obeh umrlih, poroča OE24. Vnel se je nov prepir, po katerem je enega vročekrvneža policija pridržala.

Prišla je tudi Kahramanova žena, ki naj bi, po poročanju lokalnih medijev, vpila: "Je bilo vredno tega, zaradi ženske?"

Volkan Kahraman je za člansko izbrano vrsto Avstrije zbral tri nastope. Rodil se je na Dunaju, v klubski karieri pa igral za dunajsko Austrio, Feyenoord, Excelsior, Trabzonspor, Erzurumspor, Pasching, Xanthi, LASK in še nekaj nižjeligaških avstrijskih klubov.

Preizkusil se je tudi kot nogometni trener, vodil je predvsem amaterske klube iz dunajskega okrožja.