Šport > Nogomet
15 ogledov

César blizu Napolija, Maicon v AS Romo

julio cesar EPA
Vratar QPR Júlio César je pred podpisom pogodbe z Napolijem. Branilec Manchestra Cityja Maicon pa je prispel v Rim, kjer bo opravil zdravniški pregled.

Italijanski prvoligaš Napoli, ki ga bo v prihajajoči sezoni vodil španski strateg Rafael Benítez, se želi okrepiti z vratarjem Queens Park Rangers Júliom Césarjem.

Brazilski reprezentant je stari znanec Serie A, saj je od leta 2005 do 2012 igral za Inter Milan.

Za Césarja sta se zanimala tudi Villarreal in Arsenal, po navedbah agenta 33-letnega vratarja pa je Brazilec najbližje selitvi v Napoli.

Agent Josias Cardoso je razkril, da sta najkonkretnejši ponudbi posredovala Arsenal in Napoli, Césarja pa je prepričal slednji. ''Ni še konec. Veliko možnosti je, da bo odšel v Napoli, vendar so nekatere podrobnosti, ki jih moramo urediti. Kdaj bo podpisal? Ne vem. Lahko danes ali čez nekaj dni,'' je povedal Cardoso.

Maicon odpotoval v Rim

Branilec Manchestra Cityja Maicon je prispel v Rim, kjer bo opravil zdravniški pregled pred podpisom z AS Romo. Enaintridesetlnik se je lani iz Interja preselil na Etihad, kjer je pod vodstvom Roberta Mancinija začel le štiri tekme.

Mancinijev naslednik Manuel Pellegrini naj bi Brazilcu dal jasno vedeti, da v Cityju nima prihodnosti, zato se Maicon ni udeležil pripravljalne turneje po Južni Afriki. Nastalo situacijo je hitro izkoristila Roma, ki naj bi vse podrobnosti prestopa uredila v naslednjih 24 urah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.