Šport > Nogomet
28 ogledov

City povabil 17-letnika iz Hajduka

Ivan Jakov Džoni Ivana Ivanovic/PIXSELL
Če ste živeli v prepričanju, da Manchester City vohlja predvsem za superzvezdniki in že uveljavljenimi odličneži, ste bili v zmoti. Roberto Mancini je namreč morebitnega novega nosilca sinje modrega dresa našel kar v naši soseščini. Na desetdnevno preizkušnjo je povabil 17-letnika iz Splita.

Sedemnajstletni član Hajduka Ivan Jakov Džoni, letnik 1994, se je odpravil na desetdnevno preizkušnjo k ultrabogatemu Manchester Cityju, ki je za njegovo zavarovanje v primeru poškodbe vplačal polico za kar poldrugi milijon evrov. "Srečen sem, ker sem dobil priložnost, da se dokažem v tako ugledni druščini. To je priznanje tako zame kot za Hajdukovo nogometno šolo," je povedal najstnik, ki bo v Manchester odpotoval v spremstvu trenerja mlajših kategorij Harija Vukasa. Džoni sicer igra na mestu napadalca, od lani je član hrvaške reprezentance do 17 let, po oceni najbolj znanega nogometnovrednostnega portala transfermarkt.de pa je njegova vrednost 100 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.