Šport > Nogomet
278 ogledov

Član velikana: Ne želim več igrati v Evropi

Lucas Torreira Profimedia
Soigralec Jana Oblaka se želi vrniti v Južno Ameriko.

Vezist madridskega Atletica Lucas Torreira, ki v španski prestolnici nastopa sicer kot posojeni nogometaš Arsenala, je izrazil željo po vrnitvi na južnoameriški kontinent. Po smrti matere želi namreč igrati v okolju, ki je precej bližje njegovi družini. 

"Poskušam se prilagoditi položaju. Težko razumem vse skupaj. Odslej bom moral živeti s to bolečino. Moja mama je imela 53 let in je umrla zaradi koronavirusa. Borila se je 11 dni. V ponedeljek zjutraj sem dobil najtežji klic v mojem življenju," je Torreira dejal za argentinski ESPN.

Urugvajec je sicer že pri 16. letih prišel v Pescaro, se kasneje preselil v Genovo k Sampdoriji, ta pa ga je leta 2018 za 29 milijonov evrov prodala Arsenalu. Pri slednjem so se ga pred to sezono odločili posoditi Atleticu.

"Trener Diego Simeone me je razumel, dobil sem prosto za teden dni, sam sem želel še več časa. V nedeljo se vračam, izpolniti moram svoje obveznosti. Atletico je bil dober proti meni in to je zame zelo pomembno," o odnosu svojega začasnega kluba pravi Južnoameričan.

"Želim igrati za Boco. Če ne zdaj, pa v juniju ali kasneje. Ko mi je umrla mama, sem svojemu zastopniku povedal, da ne želim več igrati v Evropi in da želim prestopiti k Boca Juniors. Upam, da se bodta kluba dogovorila za enoletno posojo. Ne vem, koliko milijonov sem vreden, ampak za Boco je to verjetno kar visoka vsota," je še povedal 25-letni Urugvajec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice