Šport > Nogomet
1724 ogledov

Drama za Oblakovega soigralca, zrušil se je na treningu

Moussa Dembele Profimedia
Obležal je nezavesten.

Širiindvajsetletni Francoz Moussa Dembele je doživel dramo med treningom madridskega Atletica. Nogometaši španskega velikana, ki se tokrat ne bodo udeležili kvalifikacij za svetovno prvenstvo, so normalno trenirali, ko se je francoski napadalec zrušil na zelenici. 

Zdravniki so kasneje sporočili, da je izgubil zavest, a dodali tudi dobro novico. Nogometaš je namreč sam odkorakal z igrišča. Vseeno je bil prepeljan v bolnišnico, kjer ga čakajo natančnejši pregledi.

Dembele je bil v preteklih letih stalni član mlajših francoskih selekcij, za izbrano vrsto do 21 let je odigral kar 25 tekem in dosegel 13 zadetkov. Ob hudi konkurenci v članski reprezentanci še ni nastopil. 

Pred januarskim prihodom k Atleticu, kjer igra kot posojeni nogometaš Lyona, je igral tudi za Fulham in Celtic. Za angleški klub je dosegel 15 zadetkov na 56 ligaških tekmah, kasneje se je še bolj uveljavil na Škotskem, kjer je za zeleni klub iz Glasgowa zbral 55 ligaških tekem in 25 golov. Od leta 2018 je uradno član Lyona, na 76 ligaških dvobojih se je 32-krat vpisal med strelce.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice