Šport > Nogomet
457 ogledov

Človek, ki je ustvaril elitni Liverpool odhaja, nova destinacija... Newcastle?

Michael Edwards Profimedia
Liverpool zapušča legendarni športni direktor.

Športni direktor nogometašev Liverpoola Michael Edwards bo po koncu sezone zapustil Anfield, je danes sporočil klub premier lige. Edwards je bil ključna osebnost v uspešnih nakupih kluba, vendar 42-letnik z njim prekinja desetletno sodelovanje, saj si želi nov izziv, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Vedno sem načrtoval, da bom svoj čas v enem omejil na največ deset let, všeč mi je bilo delati tukaj, vendar verjamem, da so potrebne spremembe. Mislim, da je to dobro za delavca in delodajalca. V času, ko sem bil tukaj, smo spremenili veliko stvari, upam, da na bolje. Nekdo nov vedno prinese drugačno perspektivo, nove ideje," je dejal Edwards, ki ga angleški mediji že povezujejo z novim bogatim angleškim klubom, Newcastlom.

Liverpool 2019 | Avtor: Profimedia Profimedia

Edwards je v Liverpool pripeljal igralce, kot so Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Fabinho in Alisson Becker. Ti so postali jedro ekipe, ki je osvojila naslova v ligi prvakov in premier ligi.

Nov športni direktor kluba bo postal Julian Ward, trenutno Edwardsov pomočnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice