Šport > Nogomet
4289 ogledov

Tako so se norčevali, potem ko so jih ponižali s 5:0

Man Utd Liverpool Old Trafford navijači Epa
Navijači Liverpoola so si na derbiju na Old Traffordu dali duška.

V nedeljo je Liverpool v 9. kolu Premier League na gostovanju nadigral Manchester United (0:5) in poglobil krizo "rdečih vragov".

Moštvo Jürgena Kloppa je v petdesetih minutah zabilo pet golov, nato pa le še kontroliralo tekmo, medtem ko so gostujoči navijači brili norce iz domačinov.

Mohamed Salah Premier League Šport Epska blamaža Uniteda na domači zelenici, gledalci odšli med tekmo

Zadnja tri leta je na klopi Man Uniteda Ole Gunnar Solskjær. Norvežan je kot legendaren nogometaš priljubljen pri pristaših Uniteda, a podporo vse bolj izgublja.

Ole Gunnar Solskjær Man Utd | Avtor: Epa Epa

Številni nekdanji Solskjærjevi soigralci so začetek njegovega mandata pospremili z optimističnimi in smelimi napovedmi, med njimi je bil Rio Ferdinand. Prav on je v eni od priljubljenih nogometnih oddaj izustil stavek: "Ole je za volanom, nimam skrbi."

Po angleško se prvi del stavka glasi "Ole's at the wheel," in to so navijači Liverpoola spremenili v napev v ritmih uspešnice zasedbe KC and the Sunshine Band iz leta 1982 - Give It Up.

Ronald Koeman Camp Nou navijači Video Šport Navijači Barçe nad Koemana in ženo, tolkli po Audiju

Pristaši nogometašev iz mesta Beatlov so prepevali tudi ob odhodu iz domovanja Manchester Uniteda. Kratka vožnja v domače mesto je najbrž minila v podobnih notah.

Liverpool je z zmago ostal na drugem mestu EPL, točko za vodilnim Chelseajem in točko pred Manchester Cityjem. Man Utd je sedmi z osmimi točkami zaostanka za vrhom.

Komentarjev 1
  • stilist 08:24 26.oktober 2021.

    Tukaj tudi Penaldo ne pomaga...

Sorodne novice