Šport > Nogomet
1718 ogledov

Navijači Barçe nad Koemana in ženo, tolkli po Audiju

Ronald Koeman Epa
Pristaši katalonskega nogometnega giganta so bili po bolečem porazu zelo jezni.

V 10. kolu španske La Lige je Barcelona na svojem stadionu klonila proti najhujšemu rivalu - madridskemu Realu (1:2). Za Katalonce je bil to že četrti zaporedni poraz na znamenitih Clásicih, stolček trenerja Ronalda Koemana pa se je dodatno zatresel.

Luka Modrić El Clasico Šport Veliki derbi po željah gostov

Po srečanju je Koeman, ki sicer še vedno ima podporo znatnega dela navijačev, v družbi žene zapuščal Camp Nou skozi reko katalonskih privržencev. Nekateri med njimi so to izkoristili za izkazovanje nezadovoljstva.

S kriki so ga pozivali k odhodu iz kluba, drugi so tolkli po njegovem jeklenem konjičku. Gotovo nič kaj prijetna izkušnja za Nizozemca in soprogo.

Barcelona je po incidentu obsodila takšna dejanja navijačev in zavrnila vsakršno obliko nasilja nad trenerjem po koncu tekme. Obenem je vodstvo kolektiva sporočilo, da bo sprejelo potrebne disciplinske in varnostne ukrepe.

Koeman sicer dela z zelo mlado zasedbo, potem ko je finančno nestabilni klub stopil v novo obdobje po odhodu Lionela Messija in še nekaterih drugi velikih zvezdnikov.

Barcelona je na devetem mestu elitne španske lige. Madridski Real in Sevilla imata pet točk več od Kataloncev, madridski Atlético pa tri točke več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice