Šport > Nogomet
23 ogledov

Cole provocira topničarje

Ashley Cole Chelsea Tottenham Hotspur Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
Branilec Chelseaja Ashley Cole je konec tedna prvič objavljal na Twitterju in že takoj usmeril nekaj strupenih puščic proti svojemu bivšemu klubu.

Navijači Arsenala so še vedno jezni na zdaj 31-letnega bočnega branilca, ki je njihov klub zapustil pred šestimi leti in se pridružil mestnemu tekmecu, ki domuje na Stamford Bridgeu. Tako je Ashley Cole pogosto tarča napadov ljubiteljev topničarjev na socialnih omrežjih, tokrat pa je na Twitterju vrnil udarec.

"Sem, kar sem! Zmagovalec! Hahahahaha, 11 zame in nič za vas!," je prevod ne preveč izvirne objave, ki se nanaša na število lovorik, ki jih je reprezentant Anglije osvojil po prestopu iz severnega v zahodni London. Arsenal je zadnjo "kanto" namreč dvignil leta 2005, ko je osvojil pokal FA. Ob tem je Cole objavil svojo fotografijo s pokalom Lige prvakov in simbolično sliko lovorik polnih vitrin Chelseaja in prazne Arsenalove.

Cole se je sicer odzval tudi na objavo znanega voditelja mreže CNN Piersa Morgana, sicer navijača Arsenala, ki je branilca poimenoval "Cashley", saj naj bi se modrim pridružil predvsem zaradi denarja.

Cole je v dresu Chelseaja osvojil že Ligo prvakov, Premier ligo, FA pokal, Ligaški pokal in Community Shield, nekatere lovorike je Chelsea osvojil večkrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.