Šport > Nogomet
22 ogledov

CR7: ''Z Messijem nisva prijatelja''

cristiano ronaldo lionel messi EPA
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je v intervjuju za beIN Sport odkrito spregovoril o velikem rivalu Lionelu Messiju. Prvi zvezdnik madridskega Reala je razkril, da je odnos med njim in nogometašem Barcelone strogo profesionalen.

V ekskluzivnem intervjuju za beIN Sport je Cristiano Ronaldo spregovoril o Lionelu Messiju in neprestanih primerjavah med dvema najboljšima nogometašema zadnjih let. ''Primerjajo naju že zadnjih pet let. Kaj lahko naredim? Ničesar ne morem spremeniti, saj ne delam v medijih in tega ne morem nadzorovati. Ljudje naju radi primerjajo,'' je povedal Portugalec in dodal: ''Opraviti moram svoje delo, še naprej trenirati in dati vse od sebe za svojo ekipo. Ne moti me, če govorijo o Messiju.''

cristiano ronaldo lionel messi | Avtor: EPA EPA
Največja zvezdnika španske nogometne lige sta že nekaj let predmet razprave o najboljšem nogometašu na svetu, Ronaldo je zatrdil, da je Messi ''odličen igralec'', medtem ko je njun odnos profesionalne narave. ''Nisva prijatelja, saj si ne deliva garderobe, ne hodiva na kosila ali kaj podobnega. Deliva si isti poklic, to je vse,'' je povedal Ronaldo. Na vprašanje, kakšne so možnosti, da bi Messi podpisal za Real Madrid, je CR7 odvrnil: ''Če bi prišel sem, bi igrala skupaj. Težko bi bilo.''

Real Madrid ne počiva

Pri Real Madridu ni časa za počitek. Po gladki zmagi nad Zaragozo v španski nogometni ligi se varovanci Joséja Mourinha že pripravljajo na torkov obračun lige prvakov proti Borussii Dortmund. Ekipa je trenirala v domačem kompleksu, trenerski štab pa je igralce razdelil v tri skupine. V prvi so bili nogometaši, ki so začeli ligaški obračun na Bernabéu in so opravili lažji trening pod vodstvom Ruia Farie. Druga in tretja skupina pa sta trenirali bolj intenzivno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.